2641047846 6949479649, 6987426673 2ο χλμ. Ε.Ο. Αγρινίου-Καρπενησίου, Αγρίνιο 30100 kap_alex_95@yahoo.com
hero image
 
   
 
 

Ασφάλειες - Ασφαλιστικό Γραφείο | Αγρίνιο


Το ασφαλιστικό γραφείο του Aλέξιου Καπνιά που εδρεύει στο Αγρίνιο, έχει στόχο την σωστή ενημέρωση, την άμεση εξυπηρέτηση, και τον σχεδιασμό παροχών βάση των προσωπικών σας αναγκών, παρέχοντας μ’ απόλυτο σεβασμό κι ευθύνη, ιδανικές και ποιοτικές λύσεις και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις προσωπικές και επιχειρηματικές σας ανάγκες.
 
 
 
 
 
 
 


Εξυπηρέτηση

Το φάσμα των δραστηριοτήτων μας, επεκτείνεται σε παντός είδους ασφάλειες, εξασφαλίζοντας στους πελάτες μας, μέσα από ένα ήρεμο παρόν, ένα ικανοποιητικό μέλλον, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ασφαλιστική ανάγκη.


Αξιοπιστία

Στο ασφαλιστικό γραφείο του Aλέξιου Καπνιά που εδρεύει στο Αγρίνιο, εργαζόμαστε με ζέση κι ευθύνη προκειμένου ν’ αποδείξουμε στον κάθε πελάτη ξεχωριστά και προσωπικά, ότι η ιδιωτική ασφάλιση δεν αποτελεί προνόμιο αλλά ανάγκη ανθρώπινη, γι’ αυτό και σας εγγυόμαστε την πιο σίγουρη ασφάλεια.


Aφοσίωση

Η φιλοσοφία του γραφείου μας είναι ότι το έργο μας συνδέεται με την κοινωνική παροχή, γνωρίζοντας ότι το να προστατεύεις τα πολυτιμότερα αγαθά των ανθρώπων όπως την υγεία, την οικογένεια και το εισόδημα, δεν αποτελεί απλά εργασία αλλά ουσιαστική προσφορά προς την κοινωνία.
 
 
 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και μέσω Viber κι επισκεφθείτε μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας
και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την ιδανική ασφάλεια.